Glavna upotreba kutnog mjenjača

Miter Gearbox Mjenjač je vrsta industrijskih komponenti, može proći sustav prijenosa prijenosnika za dovršetak zadaća prijenosa snage, u isto vrijeme, mjenjač kao dodatak strojeva prijenosne opreme, u kemijskoj industriji je također vrlo široku upotrebu. U ovome radu detaljno se raspravlja o primjeni mjenjača, Mitter Gearbox zajedničkoj pogrešci mjenjača i dijagnostičkim mjerama.

Korištenje mjenjača

Glavna upotreba mjenjača je sljedeća: prvo, može promijeniti brzinu prijenosa preko zupčanika, što se često naziva "mjenjač" u industriji. Drugo, mjenjač može mijenjati okretni moment, tj. U istoj snazi ​​premisa, što je veća brzina zupčanika, osovina je manja, veća je zakretni moment; kutija za prijenosnike koji se koristi za distribuciju električne energije, u industriji, osoblje može koristiti motor, Mitter Mjenjač kroz glavnu osovinu mjenjača da utječe na brojne osi, a zatim sve dok jedan motor povuče nekoliko opterećenja; kutija mjenjača ima funkciju kvačila, kvačilo kočnice je uporaba mjenjača, Ljudi su slobodni odvojiti dva zupčanika i zatim razdvojiti opterećenje i motor; u smjeru prijenosa, poželjno je koristiti zupčanike s dva ventilatora za prijenos snaga u okomitom smjeru prema rotacijskoj osi s druge strane.

Drugo, tipičan neuspjeh izvedbe prijenosnika

Analizom praktične primjene prijenosnika nije teško odrediti njegovu grešku. Cjelokupni sustav mjenjača sadrži ležajeve, prijenosnike, prijenosnu osovinu i kutijsku strukturu i druge dijelove, kao neku vrstu uobičajenog mehaničkog elektroenergetskog sustava, kontinuirano kretanje istovremeno, vrlo lako se pojavljuju mehanički dijelovi, osobito ležajevi, zupčanici i pogonska osovina ovih triju dijelova, Mitra Mjenjač druga vjerojatnost kvara je znatno niža od njih.

Kada zupčanik obavlja zadatak, parametar funkcije je iznad dopuštene maksimalne kritične vrijednosti zbog nedostatka sposobnosti za rad zbog različitih složenih čimbenika. Njegova manifestacija je također raznovrsna, cjelokupna situacija, ona je podijeljena u dvije glavne kategorije: prva je zupčanik u kumulativnom rotacijom koji se postupno proizvodi, jer je vanjska površina mjenjača u procesu nošenja relativno velikog opterećenja, Mitre Gearbox u praznina između zupčanika za umrežavanje i relativne valjane sile i klizne sile, vrijeme klizanja trenja i polovi na suprotnom kraju smjera samo je obrnuto, tijekom vremena, dugotrajni mehanički zahvat učinit će lijepljenje zupčanika, pukotine, povećanje stupanj trošenja, zamjena zupčanika postaje neizbježna. Druga vrsta kvarova je zbog toga što osoblje nije upoznato s postupkom sigurnog rada ili krši radnu specifikaciju i zahtjev, u instalaciji zanemarivanja zupčanika ili u početnoj proizvodnji zbog neuspjeha nastanka skrivenih opasnosti, Mitre Mjenjač ove greške često je zbog toga što unutarnja rupa i vanjski krug zupčanika nisu isti centar, interakcija zupčanika između oblika pogreške i asimetrije raspodjele osovine.

Osim toga, u mjenjaču svakog dijela, osovina je također sklona sklizanju dijelova, kada postoji relativno velika osovina s opterećenjem, osovina će se brzo deformirati, izravno potiče mjenjač ove greške. Kada je dijagnostika smetnji mjenjača, stupanj deformacije različitih osi na udaru kvara mjenjača nije konzistentan, naravno, bit će drugačija greška, tako da osi iskrivljenja također imaju teške i blage. Neravnoteža osovine će uzrokovati neuspjeh, a razlozi su sljedeći: U opterećenju rada u okolišu, neizbježna je i deformacija Miter Gearboxa tijekom vremena; sama osovina izlaže niz nedostataka u mnogim procesnim procesima, kao što su proizvodnja, proizvodnja i prerada, što dovodi do ozbiljne neravnoteže u novoj osovini.