Ukupni učinak stupnja prijenosa stupnja prijenosa

Mjenjač je jedan od ključnih komponenti MPS cementa, njegov rad je normalan ili nije izravno povezan s ukupnom učinkovitošću mlinova. Reduktor stupnjeva prijenosa zupčanika uglavnom uključuje ljusku, zupčanik stupnjeva prijenosa sa zupčanikom stupnjeva prijenosa, planetarni zupčanik, poklopac, brtva, potisni ležaj i sl., Pogonjeni motorom, preko zupčanika sa zupčanikom i planetarnog zupčanika za pogon ploče u potisnom ležaju Na kretanju, budući da potisni ležaj i vanjski poklopac između formiranja visokotlačnog uljnog filma mogu osigurati glatki i učinkovit rad posude za mljevenje. Istodobno, vanjski poklopac i ljuska između upotrebe labirintskih brtvila, stupanj prijenosa stupnja prijenosa (Bevel Gearbox) učinkovito spriječava prašinu. S mjenjačem spojenim na dio zdjele prikazan na slici 2, kada se kretanje mjenjača, kroz vijak za vožnju cijelim dijelom zdjele za mljevenje, valja za mljevenje i brušenje između formiranja brušenja materijala.

Na mjestu 4000 t / d proizvodne linije MPS cementa mlin inspekcije utvrdili da je zupčanik brtva na hrđu iz vode (dva), postoje očigledni znakovi korozije, ali brtva gumeni prsten izgled nije oštećen, tako da je početna spekulacija da je unutrašnja korozija, stupanj prijenosa za zupčanik, ali specifična situacija mora biti otvorena nakon što se poklopac utvrdi. Kao vrlo važna stvar, proizvođači FLENDER-a koji su posebno poslane na scenu da se bave, Bevel Gearbox složili su se otvoriti održavanje poklopca mjenjača.

1) Najprije uklonite glavni motor s unaprijed postavljenim putovanjem, a zatim izvadite zdjelu i mjenjač s hidrauličkim ključem, mjenjačem i mlazom

(2) u kućištu za ekstrakciju prije potrebe podupiranja dijelova uključuju: valjak, valjak stupnja prijenosa stupnja prijenosa, koji je povezan s okvirom pod tlakom, podupira tlak okvira, disk i ostale dijelove. Najprije s posebnim alatima bit će povezan s valjkom, a potom cjelokupna nosača alata postavljena u središte platforme za podizanje zdjele. Kada hidraulična utičnica podiže zdjelu s dna, valjak, okvir pritiska, crta, kvačilo i ostalo će biti podignuti zajedno.

U postupku dizanja postoje dvije točke: • Kao što je bočna strana zdjele postavljena natrag do strugalice, u procesu podizanja gornjeg kraja ometanja pomoću vjetrenjača, Bevel Gearbox tako prvo u ručnom zalihu s rogom s vjetrom Prstenastu pločicu na mjesto smetnji s posudom za brušenje; podizati zdjelu tijekom postupka, kako bi se spriječilo podizanje nagiba (što dovodi do zdjele za mljevenje i mjenjača između igle pričvršćenog), potrebno je mjeriti dno zdjele i zupčanika na površini razmaka, Horizontalni mjenjač jedna osoba za upravljanje električnom hidrauličkom utičnicom za održavanje razine uspon, a ne oslanjaju se na tri sinkrone podizne hidrauličke utičnice. U postupku podizanja zdjele za brušenje, Bevel Gearbox morate zaključati utikač s maticom da biste spriječili da se sjedne na povrijeđen način.

(3) na vrhu zdjele kako bi se u potpunosti izložio klin i ostaviti dovoljno da se iseli iz svemira, počeo izdvajati mjenjač. Mjenjač ekstrakcija ručnim remenom i okruglo s dovršenjem. Prvo, odstranite mjenjač s tračnice i očistite ga, a četiri zupca u kutiji mjenjača koristite u četiri kuta kako biste sinkronizirali njegov vrh, pomaknite stupanj prijenosa prema gore dok ne stavite 20 mm okrugli tanjur (11 strana, ukupno 22).