Mitra Mjenjač metode

Sustav rupice kutije mjenjača je općenito paralelan sustav otvora osovine, kutnik Kutni mjenjač rupa obrade u montaži često na dnu ili dnu nosača za pozicioniranje mjerne vrijednosti, stezanje završeno. (5 ° do 20 °), tj. Osi dvosmjerne osi kutije u vertikalnoj ravnini (5 ° ~ 20 °), tj. Ulazna osovina i izlazna osovina imaju mali kut (5 ° ~ 20 °), tj. Mitralni mjenjač unutar raskrižja, tako da propeler dobije vodeni kut, dok rješava mjenjač u malom brodu na instalaciji malog prostora. Ne postoji poseban način za obradu sustava kutija s kutijom stupnjeva prijenosa za nagib, a nema opće primjenjive metode. I takve kutije dijelova kao što su korištenje paralelne osovine procesa, Mitre Mjenjač potreba za projektiranje sklonosti s posebnim alatima, jednodjelna, male serije proizvodnja je vrlo ekonomičan, a rupu ne može biti gotov nakon dovršen završna obrada, potreba za pretvorbom referentne vrijednosti, kutni kutni mjenjač teško je postići uzorak međusobnih zahtjeva za preciznošću položaja osovine, uvelike smanjujući dijelove brzine prolaza i učinkovitosti obrade, kutu kutnjaka, ali i izravnog utjecaja na točnost i prijenos prijenosa stabilnost.

Prvo, referenca za pozicioniranje je odabrana kao površina okvira, tako da je sjecište osovina u vertikalnoj ravnini pretvoreno u raskrižje u vodoravnoj ravnini; drugo, kutna kutna kutna kutijica odabire se s horizontalnim središtem za obradu s proizvoljnim kutom rotacije, relativno prema ulaznoj osi za obradu ugaonog kuta β, Kut kutnjaka pretvoren je u vodoravni stroj za obradu s početnim pomičnim kutom β nagib rupa na problemima obrade.

Horizontalni strojni stroj na pretvorbi offseta tlačnog materijala, tj. Kutni mjenjač, ​​radni komad na pozicioniranju strojnog stola, stezanje, mjerenje početnog porijekla koordinatnog sustava radnog dijela, utvrđivanje početnog pomaka porijekla radnog dijela, radni komad u položaju koordinatnog sustava stroja ima je identificiran. Kada se tablica okreće za kut β na zglobni strojni položaj, izračunava se početni položaj novog izratka na početnom offsetu izradaka. U ovom trenutku kroz crtež CAD za pronalaženje X, Z smjeru stare, Mitre Mjenjač stari koordinatni sustav radnog dijela odnosa

Korištenje procesa obrade, Mitre Mjenjač mjerenje koordinata pokazuje da tehnički pokazatelji zadovoljavaju zahtjeve za uzorkom, Mitre Mjenjač je cijela preciznost mrežnog ispitnog alata dobra. Stopa kvalifikacije proizvoda ≥ 97%, ekonomske koristi su vrlo značajne.