Mitra mjenjača Načelo usporavanja

Zupčanik se temelji na modularnoj modularnoj konstrukciji modularnog dizajna, uvelike smanjuje vrstu dijelova, kutni kutni mjenjač prikladan za proizvodnju velikih razmjera i fleksibilnu selekciju. Također poznat kao prijenosnici (tj. Prijenosi) u automobilskim dijelovima.

Zbog različitih uvjeta vožnje automobila, kutni kutni mjenjač zahtijeva da brzina kretanja i pogonski moment vozila mogu široko varirati. Na primjer, brzina velike brzine trebala bi doseći 100 km / h, au urbanim područjima brzina je često 50 km / h ili toliko. Prazna vozila na ravnoj cesti, otpornost na vožnju je vrlo mala, a onda kada se učitava uzbrdo, Mitter Mjenjač otpora vožnje će biti super. Karakteristike brzine okretaja motora su manje, a raspon okretnog momenta ne može zadovoljiti stvarne potrebe ceste.

Radilica motora automobila općenito je jedina sposobna za okretanje u jednom smjeru, a auto ponekad mora biti u mogućnosti da ide unatrag, tako da se vozilo često koristi za preokretanje vozila.

Kada je kvačilo uključeno, mjenjač ne može isporučiti snagu. Na primjer, moguće je osigurati da vozač oslobodi papučicu spojke s vozačevog sjedala kada se motor ne isključi. Prijenos pomoću mehanizma za promjenu brzine prijenosa i mehanizma kontrole promjenjive brzine od dva dijela. Kutni mjenjač Glavna funkcija mehanizma mjenjača s promjenjivom brzinom je promjena vrijednosti i smjera okretnog momenta i brzine; glavna funkcija kontrolnog mehanizma je da upravlja mehanizmom prijenosa, kako bi se postigla transformacija prijenosnog omjera prijenosa, tj. da se postigne pomak kako bi se postigao promjenjivi zakretni moment brzine.

Mehanički mjenjač se uglavnom koristi za smanjenje načela prijenosa mjenjača. Jednostavno rečeno, mjenjač ima više skupova zupčanika od različitih zupčanika, a automobil kada se pomiče smjene, Mitra mjenjača, to jest, kroz rad zupčanika do različitih zupčanika. Kao što je u maloj brzini, tako da prijenosni prijenosnik od velikog rada, i na velikom brzinom, Mitre Mjenjač tako da mjenjač prijenosnik od malog posla.

Prijenosnici su naširoko koristi u motorima i često se koriste u vjetroagregatima i važna su mehanička komponenta čija je glavna funkcija prijenos snage generiranog vjetrobranskom energijom generatora i postizanje odgovarajuće brzine. Obično je brzina vjetrobranskog kotača vrlo niska, Kutna kutna letva, koja je daleko manja od potrebne brzine generiranja energije generatora, mora se postići rastom zupčanika mjenjača, nazvan je i prijenosnik mjenjača. Vozilo ima sljedeću ulogu: 1, ubrzano usporavanje, često se kaže da je mjenjač. 2. Za promjenu smjera pogona, primjerice, možemo koristiti dva ventilatora za zupčanike kako bismo silom okomito prenijeli na drugu rotacijsku osi. 3, promijenite okretni moment. Pod istim uvjetima snage, što je brža brzina zupčanika, osovina manjim momentom, to je suprotno. 4, funkcija kvačila: Možemo razdvojiti dva prvobitno uključena zupčanika kako bi se postigla svrha odvajanja motora od opterećenja. Kao što su spojke kočnica. 5, Kutni mjenjač raspodjeljuje snagu. Na primjer, možemo pomoću motora, kroz vreteno mjenjača, voziti brojne robove, kako bi se postigao motor za vožnju više opterećenja.